Teamet

Dit foretrukne lagerhotel for webshops

Hos Lagerhotel Danmark har vi siden 2016 arbejdet professionelt med lager- og logistikhåndtering. Vi brænder for at hjælpe både store og små webshops med at håndtere deres lagerbeholdninger på den mest effektive måde og på den måde gøre hverdagen nemmere for vores kunder.

Vi tilbyder en totalløsning, hvor vi tager os af alt, der har med dine varer at gøre, og det gør vi med øje inddragende og personlig. Hos Lagerhotel Danmark ved vi, hvor vigtigt det er for både dig og dine kunder, at varerne bliver håndteret rigtigt og sendt af sted til tiden. Alle vores services har til formål at gøre det nemt for dig at have overblik over dit lager og kunne give dine kunder den bedst mulige oplevelse.

Der er som webshopejer masser af tid at hente, hvis du vælger at overdrage varehåndteringen til et lagerhotel. Tid, som du med fordel kan bruge på ting i din webshop, som giver mere mening for dig. Vi sætter en ære i at levere en meget nøjagtig og fejlfri Pick & Pack-proces, og vores systemer gør det nemt for dig at følge med i, hvad og hvor meget du har på lager. Alt det står vi for med et smil.

Familieejet virksomhed

Lagerhotel Danmark er en familieejet virksomhed. For os betyder det, at vi går til vores arbejde med åbenhed, troværdighed og velvilje. Når du bliver en del af Lagerhotel Danmark, bliver du en del af et team, hvor vi tager ansvar for hinanden og skaber resultater, der emmer af nærvær. Du kan derfor som kunde hos os forvente en god relation, hvor vi tager os tid til at lære dig at kende og sætter os ind i dine behov som webshopejer.

Vores løsninger og priser afspejler vores virksomhed på den måde, at du altid kan forvente, at der sidder et menneske bag det, du får tilsendt. Vi skræddersyer en pris og en løsning, der passer til netop dine behov, for vi ved, at hver webshop er unik. Alt, vi foretager os har til formål at gøre din hverdag nemmere og sørge for, at dine kunder får den bedste oplevelse, når de handler hos dig.

Hold dig endelig ikke tilbage med at tage fat i os. Har du et spørgsmål til, skal du bare tage kontakt. Vi ser frem til at lære dig og din virksomhed at kende.

Ledelsen