Retur- og varemodtagelse

Få tilsendt et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer

Er du nyopstartet og kender ikke dit behov, så skriv de forventede mængder og tilknyt en kommentar om det i bemærkningsfeltet.

God og sikker håndtering af retur- og varemodtagelser

Antallet af vare- og returmodtagelser kan afhænge meget af størrelsen på din webshop. Sælger du til privatkunder (B2C), så har kunden 14 dages returret, som der altid vil være nogen, der benytter sig af. Derfor sørger vi for en god modtagelse af dine varer – hvad enten vi modtager dem første gang, eller de er vendt retur til vores lager.

Varemodtagelser

Når vi modtager dine varer, følger vi en række punkter, så vi kan sikre os, at dine varer bliver behandlet ordentligt – både af os, men også i vores systemer, så du løbende kan følge med. 

  1. Vi kontrollerer emballagen for synlige skader og noterer eventuelle forbehold, hvis det er nødvendigt 
  2. Vi finder den passende indkøbsordre for de ankomne varer 
  3. Vi scanner alle varer og noterer eventuelle uoverensstemmelser mellem de modtagne varer og indkøbsordren. Hvis der er uoverensstemmelser, vil du få besked 
  4. Hvis varerne ikke har stregkoder, printer vi og påfører dem 
  5. Din lagerbeholdning opdateres, og det gør den automatisk
  6. Varerne placeres i dit lager og registreres i vores systemer, så vi altid kan vende tilbage til dem og plukke den igen 

Ved at følge denne procedure sikrer vi os, at der sker færrest mulige fejl, og at den gode kommunikation mellem dig og os kan opretholdes. 

Returmodtagelser

Hos Lagerhotel Danmark tager vi os også af de varer, der kommer retur. Vi sørger for at håndtere de varer, der kommer retur hurtigst muligt, så du altid har et præcist overblik over, hvad der er på lager. 

Vi følger disse trin ved vores returproces: 

  1. Vi kontrollerer, om der er en returseddel inkluderet i pakken, og at der er et referencenummer. Vi tjekker også, hvad årsagerne til returneringen er 
  2. Vi inspicerer varen grundigt. Hvis der er noget, der er vigtigt at bemærke, søger vi for at give dig direkte besked inkl. billeder, så du har mulighed for at reagere på sagen 
  3. Hvis der ikke er bemærkninger, registrerer vi ordren i vores system og opdaterer din lagerstatus 


Systemet her er både din og vores måde at sikre, at vi håndterer dine varer korrekt, og at du får hurtigst mulig besked, hvis der skulle være noget, der kræver din opmærksomhed.
 

Lagerhotel Danmark holder til i Aalborg SV tæt på motorvejen, så det er muligt for både kunder og fragttransport at komme hurtigt til og fra lageret. Derudover er du altid velkommen til at række ud og få et uforpligtende tilbud.