Hjælp & FAQs

Ofte stillede spørgsmål

Herunder kan du finde svar på de spørgsmål, vi ofte modtager fra både kunder og potentielle kunder.

Hver kunde har unikke behov, og det er derfor svært at give en præcis pris. Der er mange faktorer, der spiller ind, for eksempel hvor stort et lager du har brug for, hvor mange pakkeforsendelser du har om måneden osv.  


Vi kan dog sørge for, at du får et tilbud, som er det billigste på markedet, og at du altid får en faktura, som er nem at overskue og ikke er fuld af uventede udgifter.
 


Vi har en prisberegner
, som du er er velkommen til at bruge. Her tager vi højde for de faktorer, der har en betydning, når du skal have en præcis pris, der passer til dine behov. 

Generelt er der mange fordele ved at outsource sit lager til et lagerhotel. Det sparer dig for en masse tid, som du kan bruge på andre ting i din webshop, og du skal heller ikke bøvle med selv at finde plads til dine varer.


Derudover tilbyder vi en totalløsning, hvor vi tager os af al håndtering og sending af dine varer, og det gør vi med professionalisme og en løbende, åben kommunikation. Troværdighed er en af vores kerneværdier, og som familieejet virksomhed, så bliver du en del af et team, hvor den gode kommunikation er i højsædet.


Alt det gør vi til den mest favorable pris på markedet. Så du skal endelig ikke holde dig tilbage – ræk endelig ud og få en uforpligtende snak.

Vores lager ligger i Aalborg SV, nærmere bestemt Halkjærvej 16B. Det er tæt på motorvejen, så det er nemt for både dig og vores fragtlastbiler at komme til og fra – uanset hvor man kommer fra.
Din tryghed er meget vigtig for os, så vi har sikret dine varer ved at have en tyverisikring og overvågning på stedet. I andre tilfælde er det, som for eksempel vandskade, så er du dækket af din egen indboforsikring.
Ja, det kan vi sagtens ordne for dig.
Ja, det kan du tro. Her er da endda penge at spare, så tag endelig fat i os, hvis du er interesseret i at høre nærmere.
Ja, det kan du også. Vores fragtaftaler er blot et tilbud, du kan benytte dig af, men har du allerede en aftale, du er glad for, kan du sagtens beholde den.

Er der stadig noget, du mangler svar på?

Har du et spørgsmål, du ikke har fået svar på, kan du altid ringe eller skrive til os. Så vender vi hurtigt tilbage på din henvendelse.