Tømning af containere

Få tilsendt et uforpligtende tilbud indenfor 24 timer

Er du nyopstartet og kender ikke dit behov, så skriv de forventede mængder og tilknyt en kommentar om det i bemærkningsfeltet.

En totalløsning inkluderer containertømning

Hos Lagerhotel Danmark tilbyder vi din webshop en totalløsning, hvor vi tager os af alt, der har med dine varer at gøre – og det inkluderer naturligvis også tømning af containere. Det indebærer korrekt ompalletering af dine produkter og sikker lageropbevaring på vores lager. Vi kan også sørge for etikettering og krympepakning.

Når vi håndterer containertømning, bliver din container fragtet fra skibet direkte til vores lager, hvor vi sørger for at få den tømt og eventuelt ompalleteret dine produkter. Derefter ajourfører vi de ankomne varer og sørger for, at det stemmer overens med det, du har bestilt. Til sidst kommer varerne ind på lageret, og vi giver dig besked om den nye lagerstatus.

Når du er kunde hos Lagerhotel Danmark, kan du stole på, at vi overholder alle krav og regler for håndtering af containere og paller fra modtagelse til lageropbevaringen. Du kan derfor trygt overlade tømning af containere til os.