Hvorfor skal du vælge Lagerhotel Danmark?

Hvorfor skal du vælge Lagerhotel Danmark?

Hos Lagerhotel Danmark slår vi os op på at være den bedste og billigste løsning for dig og din webshop. Vi henvender os hovedsageligt til de webshops, der sælger varer til private kunder. Så har du en webshop, har vi også en løsning til dig – og det er uanset størrelsen på din webshop. Er du ny, eller er du garvet – så er du velkommen hos os. 

Der er for dig som webshopejer en række fordele ved at vælge at outsource håndteringen af dine varer. Først og fremmest tager vi os af al håndteringen af varer og sørger for, at de bliver opbevaret trygt og sikkert under de rigtige forhold, så du ikke skal bekymre dig om kvaliteten af dit produkt.  

Vi tilbyder en række forskellige services, som gør os til et oplagt valg for dig. Selve lagerhotellet ligger i Aalborg SV, nærmere bestemt på Halkjærvej 16B, og det er lige ud til motorvejen. På den måde er det nemt at komme til og fra for både dig og vores fragtvogne.  

Derudover gør vi vores ypperste for at være det mest attraktive valg af lagerhotel i landet. Det gør vi først og fremmest ved at kunne tilbyde dig de bedste priser på markedet. Vi ved, det er vigtigt at få et udførligt og nøjagtigt tilbud, så du ved helt præcist, hvad du skal forholde dig til. Som kunde hos os er du også sikret at få en service og faktura, som er transparant. På den måde får du ikke nogen store uventede udgifter. 

Lagerhoteldanmark er en familieejet virksomhed, så her bliver du en del af holdet. Vi tager ansvar for hinanden og hjælper alle de steder, vi kan. Det kan man også se i vores kommunikation, som vidner om det nærvær, der hører med at være en del af en familievirksomhed. Du får en fast lagermedarbejder, der også bliver din kontaktperson. På den måde kan vi sikre os, at du altid er i kontakt med en, der kender din webshop og behov indgående.